Aj na prázdniny sa treba pripraviť. Veď čo budeme robiť, ak náhodou zaprší alebo naopak, ak slnko bude príliš páliť? Aj pri mori je lepšie ležať s dobrou knižkou. Ako sa teda zbaliť na tie naj prázdniny? Malým poradí kamarát ešte menší, taký, na ktorého si veľkáči musia posvietiť lupou. Má veľa nôh a krásne meno, ktoré nájdete na sérii knižiek pre deti od spisovateľky Diane Amftovej (nájdi knižku v online katalógu). Klop, klop, už ide…

Pavúčik Zlatúšik

"2022-06-16_Pavucik_zlatusik_na_prazdniny_s_knihou"

Tentoraz sa musí zbaliť na ďaleký výlet k moru. Čo všetko si zabalí do svojho kufra? Nezabudne ani na dobrú knižku. Tú najlepšiu pre Vás si môžete požičať u nás, stačí sa pozrieť do nášho online katalógu.

Aké zaujímavé dobrodružstvá ho čakajú na ceste, čím všetkým musí cestovať, aby sa mohol svoje nôžky okúpať v mori? Viete napríklad, koľko má pavúk vlastne nôh? Koho na prázdninách stretne rád a s kým sa radšej nebude zahrávať, aby prázdniny nedopadli zle-nedobre?

"Pavucik_zlatusik_kresba_2"

Príbeh spolu utkáme ako pavúčiu sieť. Mimochodom, viete, ako vlastne pavúky tkajú svoje siete? Je to celá veda, ale aj o tom si povieme. A všetko si vyskúšame od návrhu až po tkanie. Tešíme sa na Vás a Vaše tipy na knižky do dovolenkového kufra.