Advent a #Vianoce_v_kniznici sa začali veľkým upratovaním

Milí čitatelia,

Mestská knižnica Žilina dostala tento rok pod vianočný stromček veľký darček, na pobočkách Hájik, Solinky, Strážov a Trnové ste si už určite všimli, že #medzi_regalmi nastali zmeny. Máme nové krásne regály, v ktorých už na svojho čitateľa čakajú novinky z rôznych žánrov pre malých aj veľkých. Takáto veľká zmena momentálne prebieha aj na pobočke Vlčince a preto Vás upozorňujeme, že z dôvodu prebiehajúcej rekonštrukcie budú všetky časti knižnice na Vlčincoch okrem oddelenia beletrie pre dospelých, teda:

  • oddelenie literatúry pre deti a mládež,
  • náučná literatúra pre dospelých

od 4. 12. 2023 do 11. 12. 2023 ZATVORENÉ a nedostupné na výpožičku. Poprosíme Vás teda o spoluprácu a ak môžete návštevu týchto oddelení na Vlčincoch odložte alebo využite ponuku ostatných pobočiek. 

Knižky, ktoré máte vypožičané do 11.  12. 2023 z týchto oddelení nemusíte hneď vrátiť a my nebudeme počítať pokuty za toto obdobie.

Ďakujeme veľmi pekne za pochopenie a tešíme sa na Vás v novom od 12. 12. 2023.

Prajeme Vám krásne decembrové dni s dobrou knihou od nás.

"2023-12-04_Vlcince_detske_rekonstrukcia_1"
Nie nový tanečný parket na Vlčincoch, ale na rekonštrukciu pripravené oddelenie literatúry pre deti a mládež. Kam sa podeli regály s knihami?
Dočasne sa knižky z detského oddelenia museli zmestiť #medzi_regalmi náučnej literatúry pre dospelých. Preto budú počas týždňa výpožičky z týchto oddelení nedostupné. Ďakujeme za trpezlivosť.